ترامپ: در حال وارد کردن ضربه‌های شدید اقتصادی و نظامی به ایران هستیم

رئیس جمهور آمریکا مدعی است که اگر به ایران حمله نمی‌کرد، تهران تا الان از سلاح اتمی علیه دشمنانش استفاده کرده بود.

به گزارش مشرق؛ «دونالد ترامپ» رئیس جمهور تروریست آمریکا شامگاه چهارشنبه به آغاز جنگ تحمیلی غیرقانونی و تجاوزکارانه علیه جمهوری اسلامی ایران افتخار کرد.

ترامپ در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا از ورود به جنگ با ایران پشیمان هستید، مدعی شد: «به نظرم این یکی از بزرگترین کارهایی بود که انجام دادیم».

وی با ادعای اینکه مانع از دستیابی ایران به سلاح اتمی شده، گفت: «این [جنگ] یکی از بهترین کارهایی بود که کردیم. شجاعت زیادی نیاز داشت، زیرا هیچکدام از رؤسای جمهور [آمریکا] نمی‌خواستند آن را انجام دهند».

رئیس جمهور متوهم آمریکا ادعا کرد: «اگر ما این [جنگ] را به راه نمی‌انداختیم، ایران تا الان از سلاح اتمی عظیم خود استفاده کرده بود».

ترامپ سپس در پاسخ به این سوال که چه کسی دستور محدودیت‌های ماهواره‌ای برای اوکراین را داد، اظهار داشت: «من دخالتی نداشتم... نمی‌دانم چه کسی این کار را کرد، اما من نبودم».

وی درباره جنگ اوکراین و ارائه معافیت‌های تحریمی به روسیه نیز گفت: «ما برای اولین بار پس از مدت‌ها "شاید" به توافق نزدیک شده‌ایم. وقتی به توافق نزدیک هستید و در مذاکرات بسیار حساسی قرار دارید، تحریم اعمال نمی‌کنید».

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 1
  • شاکی IR ۱۰:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۷/۳۰
    1 0
    بیان روی سر در تمام توالت های عمومی رو در سراسر کشور . چه داخل پارک ها یا در سطح شهر یا ...... اسم ترامپ رو با شماره و پلاکش بنویسین . مثلا توالت عمومی ترامپ ۷۸

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس